Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès

"La repressió a la manifestació de l'1 de maig és un acte de càstig als moviments socials de la ciutat"

BEGOÑA DOMÍNGUEZ 2/05/2017

Prop de dues-centes persones s'han manifestat aquest 1 de maig pels carrers de Manresa amb motiu del Dia Internacional de la Classe Treballadora, sota el lema de "La vostra riquesa, la nostra misèria. O nosaltres o ells. Organitza't i lluita!". La manifestació ha estat marcada per un enorme desplegament policial que va mantenir la manifestació rodejada i que va acabar provocant que hi haguessin diverses persones ferides i dos detinguts.

La 25ª FMA comença a caminar

BEGOÑA DOMÍNGUEZ 09/08/16

“25 anys d'alternativa, 25 anys d'autogestió” és el lema que la Festa Major Alternativa de Manresa, la més antiga de Catalunya, ha triat per celebrar les seves 25 edicions. Aquesta tindrà lloc del 20 al 29 d'agost i ara l'organització presenta la programació i l'eix temàtic.

Dos miners ferits greus en pocs dies a les mines de Súria

REDACCIÓ BAGES 10/02/2017

Un treballador ha hagut d'estar traslladat en helicòpter a Sabadell després que un llis d'una galeria impactés sobre les seves cames. L'empresa afirma que es desconeixen les causes del sinistre i aquestes estan sent objecte d'investigació. Els fets se sumen als del passat diumenge, quan un altre treballador va resultar ferit de gravetat.

Les treballadores de Bo de Debò, en lluita per condicions laborals dignes

REDACCIÓ BAGES 18/01/2017

Exigeixen el compliment íntegre de la Taula Reivindicativa per finalitzar el conflicte, el primer punt de la qual és la readmissió de dues sindicalistes acomiadades. Entre les denúncies també hi figuren no cobrar hores extres ni plusos de nocturnitat, no saber a quina hora sortiran de la feina, no tenir un Pla de Prevenció de Riscos Laborals ni un protocol contra l'assetjament masclista, o l'exclusió de la representació sindical de les reunions del comitè d'empresa.

imatge extreta d'internet

Dissabte començarà a caminar l’Assemblea Popular de Manresa

JORDI BORDES 09/06/2015

Aquest dissabte a les 12h a la Plaça Major està convocada l’Assemblea Popular de Manresa. Aquesta assemblea pretén aglutinar persones activistes dels moviments socials i les organitzacions polítiques i sindicals de la ciutat.

Navàs homenatja les víctimes del nazisme

ALBA FLETA 10/04/15

Navàs és el primer poble de l'Estat espanyol en participar en el projecte de les "stolpersteine", unes pedres que es col·loquen prop del lloc de residència de les víctimes del nazisme de cada lloc per tal que el vianant hi "ensopegui", i així recordar aquells que van patir l'horror del nazisme.

Més articles...

  • 1
  • 2

Segueix-nos!

PORTAL DE COMUNICACIÓ DEL BAGES, BERGUEDÀ I SOLSONÈS

Escriu-nos

Mail apunt@apunt.info