Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès

Tallers, xerrades i concerts a les jornades feministes de la Catalunya Central a Manresa

REDACCIÓ BAGES 25/05/2017

El dissabte 27 de maig el Casino de Manresa acollirà les jornades feministes de la Catalunya Central organitzades pels col·lectius Acció Lila, Arran i la CUP. Les jornades duraran tot el dia i s'hi faran tallers, xerrades i taules d'experiències que tindran com a fil conductor la "construcció de municipis feministes".

Resposta contundent i multitudinària a la repressió policial viscuda l'1 de maig a Manresa

JORDI BORDES 06/05/2017

Més de 300 persones s'han manifestat pels carrers de Manresa en una marxa amb poca presència policial i sense incidents. La tesi que les manifestants han estat defensant en diferents declaracions i comunicats durant la setmana ha quedat confirmada després de la multitudinària manifestació d'avui divendres, a més presència policial més incidents

La PAHC Bages allibera el seu sisè bloc d'habitatges a Manresa

REDACCIÓ BAGES 19/11/2016

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages ha alliberat un nou bloc d'habitatges, i ja en van sis, al carrer Gaudí de Manresa. En aquesta ocasió es tracta d'un bloc propietat del BBVA. Segons la PAHC, ha alliberat aquest sisè bloc per tal de proporcionar un habitatge a tres famílies que no tenen recursos, ni cap solució per part de l'administració. Actualment les persones que habitaran el bloc es troben en situació de infra-habitatge.

[Opinió] Riot escodinaire

RICARD VIDOSA 10/10/2016

A les Escodines hem aguantat per sobre de les nostres possibilitats i molt! Un barri on hem suportat 2 anys infernals de perforacions per construir un aparcament, que inicialment s'havia de fer a la malaguanyada Fàbrica Nova, en un terreny molt menys rocallós. On ens han multiplicat per dos les obres de millora del carrer per defectes en la construcció. On les piconadores treballaven a una distància preocupant de les edificacions històriques. On no hi ha hagut procés participatiu per decidir què calia fer amb la Sala Ciutat, com sí que va passar amb el conservatori.