Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès

La Sala Ciutat estrena programació aquest juliolREDACCIÓ BAGES 08/07/2015

Aquest juliol la Sala Ciutat estrena nova programació setmanal. Amb el lema "La cultura no es precinta" i amb l'entrada gratuïta, presenten una programació variada amb cine per a grans i petits, documentals i xerrades.

Avui dimecres dia 8 a les 18h es projecta el documental "Arquitectura ecològica", que explica la història del nord-americà Michael Reynolds, un arquitecte preocupat pel medi ambient que decideix crear una casa completament sostenible i que perjudiqui mínimament el medi. Per tirar endavant el projecte haurà de batallar durament contra la burocràcia, convertint la seva història en una història èpica.

Diumenge dia 12 a les 11:30h hi ha espai per als més petits amb la pel·lícula infantil "Wallace & Gromit". Diumenge 26 a les 11:30h torna el cinema infantil amb la projecció de curtmetratges d'animació i dibuixos.

Dimecres dia 15 a les 20h es projectarà "Segona oportunitat" que comptarà amb els directors de la pel·lícula. El film gravat a Manresa parla de la vida d'Ignasi de Loiola. "Segona oportunitat" transporta l'experiència manresana de Loiola a l'època actual i a l'ambient alternatiu, adaptant-ne els escenaris, les peripècies i els personatges: en comptes de beates i dimonis, okupes i ionquis.

Dimecres dia 22 a les 19h hi ha programada una xerrada sobre el Parkour i un documental sobre la mateixa temàtica. Durant l'acte, els practicants d'aquest nou esport urbà explicaran els orígens del Parkour i els seus objectius. Alhora presentaran les pròximes activitats i entrenaments gratuïts per a gent que vulgui introduir-se al Parkour.

El dimecres dia 29 a les 20h es projectarà el documental "A ras de cielo", que és una mirada als amants del trapezi i de totes les disciplines del món del circ. El treball es va filmar durant dos anys en 11 països d'Amèrica, Europa i el Pròxim Orient, ja que segueix la vida nòmada dels artistes.

Finalment anuncien també jornades de treball obertes els dimarts 14 i 28 de 10h a 20h. Durant els matins d'aquestes jornades hi haurà servei de guarderia.

Etiquetes: notícia