Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Expressions
  • La Festa Major Alternativa de Manresa (FMA) escalfa motors amb l’Alternacolla, la FMA de les colles

La Festa Major Alternativa de Manresa (FMA) escalfa motors amb l’Alternacolla, la FMA de les colles

JORDINA ROTCHER 08/07/2015

L’Alternacolla va ser una iniciativa sorgida l’estiu passat de la mà d’aquelles joves inquietes de la ciutat, amb l’objectiu que l’Alternativa manresana s’estengués més enllà dels concerts nocturns programats. Programes plens d’activitats diverses, des de concursos de paelles fins al joc de la bandera o guerres d’aigua, motivaven a les joves per aprofitar els dies de calor i l'Alternativa de forma activa i entretinguda. Les activitats es feien tan de forma individual, com amb la creació de grups aleatoris o amb les colles d’afinitat que les joves creaven.

L’any passat l’Alternacolla va ser molt ben rebuda, va deixar molt bon regust de boca i de cara aquesta pròxima Festa Major Alternativa se n'espera una nova edició. I així ho han començat a gestionar les organitzadores. Ahir dimarts 7 de juliol es va fer la primera assemblea oberta de l’Alternacolla. Una desena de joves es van trobar a la plaça Europa de Manresa per començar a donar una mica de color al projecte i el resultat ha estat força bo i motivador. D’entre totes les activitats proposades, el Killer apunta a tornar a ser l’activitat estrella de la segona edició de l’Alternacolla.

El ventall d’activitats sorgides a la primera assemblea oberta és molt ampli. Les participants de ben segur que gaudiran tant de les activitats clàssiques ja conegudes, com de les que s’estrenaran aquest any, com seria el cas d’una partida de Quidditch. Ja falta poc per què l’Alternativa de les colles torni a prendre els carrers de la ciutat.

Etiquetes: notícia