Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Expressions
  • Es presenta 'de natura cultura' un projecte per dinamitzar artísticament i culturalment Manresa

Es presenta 'de natura cultura' un projecte per dinamitzar artísticament i culturalment Manresa


Acte 'de natura cultura' l'estiu de 2015/ 'de natura cultura'

REDACCIÓ BAGES 30/06/2016

El proper dimarts 5 de juliol tindrà lloc l’acte oficial de presentació del projecte ‘de Natura Cultura’ amb l'actuació del cantautor Ferran Palau, que farà un concert a la Plaça St. Ignasi Malalt de Manresa (darrere pl. Major) a les 19.00hores.

'de Natura Cultura' es presenta com un projecte amb voluntat de "posar en comú les inquietuds d’aquella gent de Manresa i entorn que volen que passin coses i fer que passin". Afirmen voler crear una "comunitat culturalment viva" que se senti satisfeta amb l'activitat cultural i artística de Manresa i el seu voltant.

En la presentació comptaran amb la presència del cantautor Ferran Palau, que serà el protagonista de l’acte. Aquest cantautor va començar la seva carrera en solitari l'any 2011, quan va treure el seu primer disc anomenat "L'aigua del rierol". Més endavant, el 2015 va sortir a la llum el seu segon disc "Santa Ferida". 'de natura cultura' vol fomentar el finançament de les activitats culturals a través de la taquilla inversa, per aquest motiu concert serà finançat amb aquesta modalitat. Això vol dir que l'entrada serà lliure i seran les persones les que escullin el seu preu crític, segons la seva valoració de l’acte. Segons les organitzadores de l'acte aquest mètode de finançament ajuda a "prendre consciència del valor de la cultura", una de les premisses del nou col·lectiu.

L'acte de presentació està inclòs en la setmana jove i compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa. El mateix dimarts 'de natura cultura' presentarà els actes que es duran a terme a finals d'estiu conjuntament amb l'Alternacolla de la Festa Major Alternativa.