Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Expressions
  • Els Riu i Toti Soler & Gemma Humet últimes actuacions del Furafolk

Els Riu i Toti Soler & Gemma Humet últimes actuacions del Furafolk

Aquesta és la quarta edició del festival de folk que organitza el Casal Popular la Fura de Solsona cada tardor

REDACCIÓ SOLSONÈS 19-11-2014

El grup del Baix Llobregat Riu oferiran el seu repertori de música tradicional el dissabte 22 a dos quarts de dotze de la nit al Casal Popular la Fura. El mateix dia a les quatre de la tarda hi haurà tallers infantils de cultura popular.

Tancaran el festival el guitarrista Toti Soler acompanyat de la cantant de Terrassa Gemma Humet amb el recital “Liebeslied”, que pren el nom del primer disc del guitarrista, fet l’any 1972, i repassa obres de poetes catalans i d’altres països . El concert serà el diumenge 30 a les set de la tarda al Teatre Comarcal de Solsona amb una entrada de dotze euros, deu anticipada. 

El Furafolk és un cicle de concerts i activitats relacionades amb la musica Folk impulsat pel Casal Popular la Fura i que des del seu naixement el 2011 ha mantingut un mateix format d’actes dividits en diversos caps de setmana de tardor incloent concerts, balls, tallers de danses tradicionals, d’acordió, etc. Al llarg d’aquests anys ha vist passar un bon grapat d’artistes com Yacine & The Oriental Groove, El Pont d’Arcalís o els Filibusters entre molts d’altres. En aquesta edició del 2014 també ha comptat amb els concerts dels Taverners i els BataK, a més d’un taller d’acordió diatònic amb Pol Aumedes.

 

Etiquetes: notícia