Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Institucions

L'antifeixisme rep el suport del ple de l'Ajuntament

BEGOÑA DOMÍNGUEZ 21/06/2016

El Ple de l'Ajuntament de Manresa va aprovar el passat dijous la moció presentada per la CUP, Democràcia Municipal i PSC per la qual es demana al Departament d'Interior de la Generalitat la retirada de les multes interposades a les militants antifeixistes que el passat 31 de gener van ser identificades en una concentració de rebuig a una convocatòria del partit racista SOM Catalans, que s'estava manifestant amb pancartes contra les refugiades.

Berga es declara ciutat contra el TTIP, s’agermanarà amb Kobane i demana l’indult pel Sergi

CLARA BERTRAN 9/11/2015

"La Unió Europea i els Estats Units d'Amèrica estan negociant, d'esquena a la ciutadania i els seus representants polítics, un acord ampli de liberalització del comerç i inversions: l'Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió, TTIP per les seves sigles en anglès”. Així comença la moció presentada en l'últim ple de l'Ajuntament de Berga en rebuig al TTIP.

El Claustre de la UPC rebutja fer boicot a l'Estat d'Israel

NÚRIA SELGA 29/05/2015

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha desestimat la moció de suport a la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel, presentada per un grup d'estudiants, professorat (PDI) i personal d'Administració i Serveis (PAS). La relació entre la UPC de Manresa i Iberpotash ha estat un dels arguments de més pes que ha fet que el Claustre de la UPC desestimés la moció.