Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Lluites i drets

Roda de premsa de les treballadores d'Unipost explicant el conflicte amb l'empresa

OUSSAMA ROUAM 01/06/2017

Les treballadores d’Unipost declarades en vaga, juntament amb la CGT i l’Esquerra Independentista, han donat una roda de premsa en la qual expliquen els motius de la vaga i la situació preocupant que pateixen, mentre la família Raventós roman impassible davant d’aquestes circumstàncies, incapaç d’aplicar una solució eficaç.

La solidaritat de la PAHC Bages doblega a Bankia

REDACCIÓ BAGES 18/05/2017

La PAHC ho ha tornat a aconseguir, una dació en pagament per la Paqui i el Jesús que empesos per les dificultats econòmiques, l'any 2012 van haver de deixar de pagar la seva hipoteca. El deute amb Bankia: 170.000 euros, que els ofegaven i angoixaven.

Arran condemna públicament al PDeCAT per la repressió de l'1 de maig

OUSSAMA ROUAM, 12/05/2017

L'organització juvenil Arran Manresa va dur a terme el migdia de l'11 de maig una acció contra la seu del PDeCAT amb la qual s'assenyalava com a "culpable" aquest partit i s'exigia el cessament del comissari de la Regió Policial Central Sergi Pla i del Conseller d'Interior Jordi Jané.

Petjades vermelles contra els feminicidis

BEGOÑA DOMÍNGUEZ 10/05/2017

Acció Lila i les organitzacions de l'EI han realitzat una acció de denúncia i assenyalament d'aquells que consideren com a "responsables i sostenidors del patriarcat capitalista". Aquesta ha consistit en unes fileres de pintades vermelles que, sortint de botigues de roba i una entitat bancària, conduïen a un cartell enganxat a la plaça de Crist Rei. L'acció està emmarcada en la campanya 'Prou feminicidis', que aquest dijous organitza una xerrada a l'Ateneu La Sèquia al voltant de la relació entre els feminicidis, l'explotació laboral i la salut.

Erik Montero: "La brutalitat policial no pot quedar impune"

BEGOÑA DOMÍNGUEZ 9/05/2017

Erik Montero va ser un dels dos detinguts per la policia durant la manifestació de l'1 de maig a Manresa. "Vaig anar a la manifestació per reivindicar la meva disconformitat i els meus drets com a treballador", ha explicat a l'Apunt, i reivindica la seva innocència respecte al càrrec que se li imputa, d'atemptant a l'autoritat. El jove afirma que s'han de demanar dimissions i parla de com "ells poden tenir porres, pistoles, escuts, cascos i el que vulguin, però el que no tindran mai és el suport que nosaltres tenim i la solidaritat que hi ha".