Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Lluites i drets
  • Aquest proper dissabte 17 de gener s'emetrà el documental «Ciutat Morta» pel canal 33

Aquest proper dissabte 17 de gener s'emetrà el documental «Ciutat Morta» pel canal 33

«Ciutat Morta» explica un dels casos de corrupció policials més greus produït a Barcelona que acabà amb la mort de Patricia Heras

Imatge de Patricia Heras a la portada del documental "Ciutat Morta"

 

ANNA PERARNAU 16/01/2015

Després d'haver estat silenciant durant molt de temps el documental que destapa el cas 4F, la televisió pública de Catalunya, TV3, malgrat la polèmica generada entre aquesta i la productora Metromuster, finalment emetrà el documental demà dissabte 17 de gener a les 22:25h pel canal 33.

Des de xarxes socials com Facebook o Twitter s'ha fet una crida a visionar «Ciutat Morta» al bar . Així doncs s'emetrà el documental del cas 4F en diferents bars i locals de les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès. Alguns dels locals on es podrà visualitzar el llargmetratge són l'Ateneu Popular la Sèquia i la Vermuteria Santa Rita a Manresa, l'Ateneu la Pólvora a Moià, l'Ateneu Popular La Falç d'Artés i el Casal Panxo a Berga.

«Ciutat Morta» explica un dels casos de corrupció policials més greus produït a Barcelona que acabà amb la mort de Patricia Heras. La DIRECTA afirma que el visionat de Ciutat Morta permetrà “conèixer una mica millor la realitat d'algunes institucions d'aquest país a través de la difusió del cas silenciat del 4F”.

Un jutjat de Barcelona ordena que TV3 emeti Ciutat Morta amb cinc minuts de censura. Així doncs el visionat del documental durarà cinc minuts menys ja que el jutjat de primera instància 25 de Barcelona ho ha ordenat com a mesura cautelar ja que considera que algunes de les imatges i opinions que es transmeten al documental fan referència a l'ex-cap d'informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona Víctor Gibanel i podrien suposar una violació del seu dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, segons apunta el mitjà de comunicació LA DIRECTA en la seva última actualització sobre la retransmissió del documental per TV3.

Segons la DIRECTA també s'informa que la cadena de televisió catalana es va comprometre dijous en un escrit dirigit al jutjat a acatar la resolució judicial.

 

 

 

Etiquetes: notícia