Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès
  • APUNT
  • SECCIONS
  • Lluites i drets
  • Arran Manresa inicia la campanya “N’estem fartes! Volem sostre i treball”

Arran Manresa inicia la campanya “N’estem fartes! Volem sostre i treball”

Afirmen que en un context capitalista, no n'hi haurà prou en "exigir" els seus drets sinó que caldrà "prendre'ls".


Oficina de Catalunya Caixa al Passeig Pere III de Manresa/ Arran Manresa

REDACCIÓ BAGES 30/10/2015

L'assemblea de joves d'Arran Manresa ha començat la seva campanya "N'estem fartes! Volem sostre i treball" amb una encartellada a l'oficina de Catalunya Caixa del Passeig Pere III de Manresa.
En un comunicat emès pel col·lectiu juvenil s'afirma que el dret a l'habitatge i a una feina digne "és una mínim que tothom hauria de tenir". Denuncien que l'atur juvenil "s'enfila per sobre del 50%" i els sous dels menors de 25 anys "han caigut un 25% en només 4 anys". Per aquest motiu aposten per "donar un cop de puny sobre la taula" amb l'objectiu de "lluitar per la dignitat de les joves treballadores". També informen que la campanya s'estendrà arreu dels Països Catalans.

A escala local, l'assemblea d'Arran Manresa manifesta que treballarà per garantir "en la mesura que pugui" els drets a l'habitatge i a la feina digne. Alhora afirmen que en un context capitalista, no n'hi haurà prou en "exigir" els seus drets sinó que caldrà "prendre'ls". Acaben el comunicat amb la frase "ahir es lluitava pel pa i avui correm desesperades a recollir les engrunes que ens donen. El futur sembla que se’n va enrere. Cal donar un cop de puny sobre la taula i empènyer entre totes perquè el futur torni a anar endavant”.

Etiquetes: notícia