Portal de comunicació del Bages, Berguedà i Solsonès

La PAHC Bages fa una concentració en suport a la PAH Coria del Río

 Oficina del Banc Santander al Passeig Pere III de Manresa/Jordi Bordes
Oficina del Banc Santander al Passeig Pere III de Manresa/Jordi Bordes

JORDI BORDES 11/11/2015

Aquest matí una vintena de membres de la PAHC Bages s'han concentrat davant les portes de l'oficina del Banc Santander del Passeig Pere III de Manresa. El motiu de la concentració ha estat solidaritzar-se amb la PAH Coria del Río(Sevilla) que fa 198 dies que acampa a les portes d'aquesta entitat bancària al municipi sevillà. La solidaritat amb els acampats ha arribat des de desenes de punts d'arreu de l'Estat espanyol.
En el manifest repartit durant la concentració s'explica que les negociacions per tres famílies entre la PAH Coria del Río i el Banc Santander "estan enquistades". Els casos d'aquestes tres famílies afirmen ser "d'especial sensibilitat per la seva situació de salut, edat i per com es van realitzar les operacions".

A més el dilluns dia 9 de novembre membres de la PAH Coria del Río han hagut de testificar com a imputats perquè el Banc Santander els ha denunciat per l'acampada. Finalitzen denunciant que és "inadmissible" que la banca pugui exercir "aquests tipus de pràctiques fraudulentes de forma impune i dins la legalitat", i anuncien que seguiran la lluita amb "diverses accions fins que es resolguin els casos".

Etiquetes: notícia